Honda Prelude Forum banner

Nowe uszczelki i uszczelnienia do preludów 4. generacji już wkrótce!!

7K views 57 replies 18 participants last post by  hgray77041_4161  
#1 · (Edited by Moderator)
Informacje dla wszystkich właścicieli 4. generacji -- Tommy Wayne i ja współpracowaliśmy z Metro Moulded Parts w **** Rapids, MN, aby odtworzyć uszczelki i profile do Preludów 4. generacji. To tylko informacja dla Ciebie --- dzięki Brandonowi Kirkwoldownowi, który zabrał swojego Preluda 4. generacji, aby spotkać się z przedstawicielem handlowym i inżynierem w Metro, oraz Gary'emu Prelude Mejia i Finnowi McMurdie, od których otrzymałem przykłady uszczelek drzwi i bagażnika -- przedstawiciel handlowy poinformował mnie i Tommy'ego Wayne'a, że wkrótce rozpoczną przedsprzedaż wewnętrznych i zewnętrznych uszczelek drzwi oraz uszczelek bagażnika. Poinformuję Was, gdy to nastąpi.

Image

Image

Post na Facebooku od Tommy'ego Wayne'a:
Mamy nową firmę zajmującą się produkcją gumowych profili, która jest gotowa pomóc nam wznowić produkcję naszych profili, zaczynając od 4. generacji, potem 5. generacji i tak dalej. Firma nazywa się Metro Molded Parts z Minneapolis w stanie Minnesota. Teraz potrzebujemy dwóch rzeczy.
1. Każdego, kto posiada i jest gotów wysłać do Metro Moulded Parts próbki wszystkich profili do Preludów 4. generacji. Szczególnie profile przedniej szyby i tylnej szyby, w tym dolny element.
2. Każdego Ludera, który znajduje się w rejonie Minneapolis w stanie Minnesota, aby fizycznie współpracował z Troyem Dornem w Metro Moulded Parts, aby mogli (on) dopasować nowe gumowe profile, które stworzą. Dziękuję rodzinie Prelude!!!! 💪😎
Jeśli możesz pomóc w jednym lub obu tych punktach, skontaktuj się z Troyem Dornem pod adresem troyd@metrommp.com
Numer bezpłatny: 1(800) 878-2237 wewn. 7830
Bezpośrednio do Troy'a (763) 231-7830
FAX: (877) 399-2562.

Producent: Metro Moulded Parts - Metrommp.com/
Link: Katalog

Image

#50 ·
@1funryd -- otrzymane informacje mówiły, że otrzymali 15 zamówień -- skłaniam się ku myśleniu, że wskazuje to na usterkę w systemie, ale zapewniono mnie, że tak nie jest. Z pozytywnej strony dodali uszczelki, które wykonali, do swojego regularnego katalogu.
Ok, dzięki.

Postaramy się również rozwiązać problem z uszczelkami pogodowymi 3. generacji.