Honda Prelude Forum banner

start

  1. 5th Gen
    My 98 lude sh died driving highway speeds... i lost brakes and steering column locked up. i started it at 50 mph and i was okay. I did my long research and saw alot of ignition switch topics coming up. My car had a recall done and was fixed around 2002. I began to continue to read the thread...
  2. 3rd Gen
    Hi, I have a 89 2.0SI, it has intermittant no hot start. When it does start it runs great, until I shut it off. Then it cranks over as if there is no spark. In the mean time of this happening I unplugged the coil which had no change on it. Can anyone help? Ive heard there are ignition modules in...
  3. 5th Gen
    I have a 97 prelude! so I go out this morning to start my car it turns on but then quickly dies, I've searched but no luck on what it could be, Check engine light isn't on, Check out the video and let me know what could be wrong? I know there's a nasty noise when I crank it and it's my starter I...
  4. 4th Gen
    Changed the motor mounts on my lude. Finished up, connected the battery(its in the back) and when i was connecting it i accidently touched the positive lead to ground when i was tightening the terminals back on. sparked for a second. went to start her up, all i got was clicks. everthing was...
  5. 4th Gen
    so Yesterday I came home and decided i was going to change my distributor cap and rotor. now i had driven my car 15 to 20 mins before deciding this. So i changed the distributor cap and rotor but i didn't unplug my battery before doing so and now i'm car wont start, so i did a little research...
  6. 5th Gen
    well, randomly ran into this problem... not sure what it is ... maybe a dead batt. but anyones help is appreciated and repped. def not what i need after buying books for school.:cries: here is the same problem... http://www.youtube.com/watch?v=oLOH6zlQOJA
Top