Honda Prelude Forum banner
code 6
1-5 of 5 Results
  1. 3rd Gen
    I've got a 1990 prelude and I ended up doing an oil change, after completing the oil change it hasn't been leaking and the oil looks fine so I think its unrelated to my problem but it might be if anyone has insight. I also disconnected the spark plugs and plugged them back just to blow debris...
  2. 3rd Gen
    Hi I have a 89 si and the first time I got this code I drove to a friend's in the morning with everything good (about 6 minute drive, temp about freezing). We took his truck skiing, then after we got back to his house I fired up the lude and got check engine light + sounding not so good, drove...
  3. 4th Gen
    i took off and cleaned my tb, but i forgot which coolant hoses go where. i only need to know the bottom two hoses. My car started through a code 6 a little bit after that and the shop told me it was the iacv and fitv, but i cleaned them and im still getting it. i also replaced the coolent temp...
  4. 3rd Gen
    POSTED in noob thread got no answer 9 hours later. Troublesome CEL. 91 SI Auto ALB Just replaced battery, engine is less vibey. Tested by charging system everything is passing or at system requirement.(old battery was "bad" and thought it had bad cell, was getting alot of harsh start ups) S3...
  5. 4th Gen
    Hi Guys, New to Preludes and need help. I have a 93 Prelude Si with code 6, which indicates an issue with the ECT sensor. I've replaced the sensor but I'm still getting the error code. I have reset the ECM by taking out the 10Amp Clock Radio fuse and the 15Amp Hazard fuse for about 30secs...
1-5 of 5 Results
Top