Honda Prelude Forum : Honda Prelude Forums - Reply to Topic
Home Forums Albums Garage iTrader Arcade
Register FAQ Insurance Members List Calendar Mark Forums Read Auto Escrow Advertise

PreludePower.com is the premier Honda Prelude Forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.
Thread: Question about my 3 gen Lube Reply to Thread
Title:
  
Message:
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now

In order to be able to post messages on the Honda Prelude Forum : Honda Prelude Forums forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.
User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.
Password:
Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.
Email Address:
Security Question
Type the last 3 characters on the Prelude license plate displayed at the top left of the page: FSV _ _ _
Insurance
Please select your insurance company (Optional)

Log-in


Additional Options
Miscellaneous Options

Topic Review (Newest First)
12-15-2011 05:31 PM
sahlude
Quote:
Originally Posted by lude72 View Post
me and my wife are laughing our asses off at this
You are welcome
12-15-2011 03:25 PM
lude72 me and my wife are laughing our asses off at this
12-15-2011 01:38 PM
cinci-91-H With all the lube involved, his finger likely slipped over there to the B. It happens.
12-14-2011 09:53 PM
Brewbrud The letter B isn't even close to the letter D. I could understand if it was next to the letter on the keyboard but you have to go way over to your right hand and press B.
12-14-2011 12:59 PM
LUDErunner11 Since you replaced the fuel pump 819, how is your quarter-tank problem? Does the car still do the same thing as before?
12-07-2011 12:22 AM
819productionz
Quote:
Originally Posted by bmixed View Post
If the only time this happens is when your gas tank is low. Id start by taking a peak at your fuel pump and the sock filter thats attached to the end. The first time I pulled my pump I found it sitting at an angle in its holder. I found a hose with a hole in it. The sock was yellow'd in spots and seemed like it needed replacement. Since I changed the sock and reinstalled the pump i haven't had any other fuel related issues. Not saying this will fix your problem but it might be worth it to take a look.

If you pull down your back seat and look into the trunk you'll find 2 round access covers next to each other. I believe the passenger side is the sending unit. The driver side is the pump iirc. I think the nuts you have to remove are 10mm. Theres a half dozen or so nuts to remove and then it pretty much lifts right out. Putting it back in can be a bitch. good luck with your lude.

Why do you think you have a leak in the rear? Can you smell gas inside the car? Can you see any dripping to the ground when you turn the key to the on position?
good looks but i did replace the fuel pump ....
12-06-2011 08:52 AM
sahlude
Quote:
Originally Posted by FuzzyGreen View Post
You have some 3rd gen lube in the rear that needs to be applied better for maximum penetration. Once you fix that , you just need to apply a little pressure to the angular analog variable pedal which will modulate the up and down locomotion of the carrier.
haha
12-06-2011 08:22 AM
FuzzyGreen You have some 3rd gen lube in the rear that needs to be applied better for maximum penetration. Once you fix that , you just need to apply a little pressure to the angular analog variable pedal which will modulate the up and down locomotion of the carrier.
12-06-2011 05:38 AM
cinci-91-H
Quote:
Originally Posted by sahlude View Post
How did nobody catch that?
Ok, we've got a leak in the rear, the smell of gas, and third generation Lube. Something is definitely not right here.
12-05-2011 05:06 PM
bmixed If the only time this happens is when your gas tank is low. Id start by taking a peak at your fuel pump and the sock filter thats attached to the end. The first time I pulled my pump I found it sitting at an angle in its holder. I found a hose with a hole in it. The sock was yellow'd in spots and seemed like it needed replacement. Since I changed the sock and reinstalled the pump i haven't had any other fuel related issues. Not saying this will fix your problem but it might be worth it to take a look.

If you pull down your back seat and look into the trunk you'll find 2 round access covers next to each other. I believe the passenger side is the sending unit. The driver side is the pump iirc. I think the nuts you have to remove are 10mm. Theres a half dozen or so nuts to remove and then it pretty much lifts right out. Putting it back in can be a bitch. good luck with your lude.

Why do you think you have a leak in the rear? Can you smell gas inside the car? Can you see any dripping to the ground when you turn the key to the on position?
12-04-2011 09:03 PM
819productionz
91 honda prelude si

its a 91 honda prelude si ..... i think the problem is a leak in the rear i just can find it
12-04-2011 08:14 PM
TripleLude I caught it.

Buddy, I think you needa post what year/model Prelude you have...
12-04-2011 02:40 PM
819productionz ?
12-04-2011 02:01 PM
sahlude How did nobody catch that?
12-04-2011 01:51 PM
819productionz ok kool thanks
12-04-2011 01:24 PM
3gPreludetuner24 Maybe its because its an old ass car thats needs a major tune up. Maybe injectors need to be clean or replaced. Check your fuel pressure.Check the TPS sensor on your TB. Check for any gas leaks and replace fuel filter. It could be many things. Check the Injector seals and orings.
12-04-2011 11:04 AM
sahlude You have a 3 gen lube?? I love lube!
12-04-2011 10:15 AM
TripleLude Is it PGM-FI or PGM-CARB?

Change the fuel filter and do a full tune up. Don't forget adjusting the valves and ignition timing. If PGM-FI, you might want to run a bottle of fuel injector cleaner through it at each oil change for the next 6 months. If PGM-CARB, well, there are a million things that might help... dunno what year/model lude you have.
12-04-2011 10:06 AM
819productionz
Question about my 3 gen Lube

question why does my car feel like it looses power and its about it just break down when i have a quarter tank....it only happens when i have a quarter tank...

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -6. The time now is 08:34 AM.



Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
vB.Sponsors
vBulletin Security provided by vBSecurity v2.2.2 (Pro) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
Copyright 2002 - 2011, Preludepower.com
PreludePower Forums